Wat wij doen

De meerwaarde van BrightMinds ligt precies daar waar extra ondersteuning nodig is. Op het gebied van verandering en innovatie. En op het moment dat sterk projectmanagement en begeleiding nodig is. Wij zijn bright minds en hebben juist die aanjagende en proactieve mentaliteit die helpt jouw visie te realiseren in de praktijk.

Innovators

“De organisatie is vastgeroest in oude patronen”
“Processen zijn niet voldoende gedigitaliseerd of geautomatiseerd”
“De wereld waarin je opereert verandert en jouw organisatie blijft achter”

Herken je deze uitdagingen?

Organisaties moeten tegenwoordig sneller en vaker innoveren omdat de markt dit vereist. Ook betekent innovatie voor elke organisatie iets anders. Soms gaat het om een complete verandering van uw businessmodel, dan weer om het invoeren van een digitale manier van werken.

Rol Innovator

BrightMinds biedt ondersteuning met een frisse blik en stelt juist die vragen die een organisatie aan het denken zet. Onze ondersteuning leidt tot een nieuw perspectief of inzicht en innovaties die echt tot meerwaarde leiden. BrightMinds helpt de organisatie bij het toepassen van de innovatie in de praktijk waardoor uw klant beter wordt geholpen.

Changemanagers

“De organisatie, afdeling of het team moet veranderen en je weet niet waar te beginnen”
“De organisatie is gegroeid, en de bedrijfsprocessen sluiten niet voldoende meer aan”
“Een veranderingsproces is ingezet, maar is niet goed ingebed in de organisatie”

Herken je deze uitdagingen?

Elke organisatie is onderhevig aan veranderingen. Waarbij bovenstaande uitdagingen ook vaak een rol spelen. Daarom is het essentieel aandacht te besteden aan het beleid en de onderliggende processen en vooral ook aan de mensen die betrokken zijn bij de verandering en hun manier van werken.

Rol Changemanager

Door het gebruik van verschillende changemanagement technieken maken wij een interne analyse van uw organisatie en zijn wij in staat een verandering binnen uw organisatie in goede banen te leiden. BrightMinds verbindt mensen en krijgt zaken voor elkaar.

Projectmanagers

“Er is behoefte aan sterk projectmanagement, er is geen overzicht met betrekking tot de planning, budget en resultaten”
“Er is plotseling of structureel onderbezetting, denk aan zwangerschapsverlof, ziekte, piekmomenten of tijdelijke projecten”

Herken je deze uitdagingen?

Binnen organisaties worden projecten gestart met uiteenlopende doelen. Diverse uitdagingen kunnen de kop opsteken bij de uitvoering. Uiteindelijk moet de organisatie er wel beter van worden. Om de projecten tot een succes te maken is sterk projectmanagement of ondersteuning van groot belang.

Rol Projectmanager

Onze profielen zijn breed inzetbaar en passen in verschillende rollen. Door onze brede expertise kunnen wij ons snel nieuwe informatie eigen maken. Wij weten strategisch management en advies te vertalen naar praktische ondersteuning in de praktijk. Met onze hands-on mentaliteit en aanpak is uw bedrijf ervan verzekerd dat uw projecten tot meerwaarde leiden. Wij houden van aanpakken en staan garant voor resultaat.