Toen Lise Anna en ik de keuze hadden gemaakt om alles op te zeggen en te verhuizen naar Curaçao, wisten wij niet wat ons te wachten stond. Zeker niet als je de keuze maakt om al je “zekerheden” achter je te laten om samen te gaan ondernemen op Curaçao.

Wij krijgen na bijna drie weken Curaçao en BrightMinds constant de vraag; “Hoe bevalt het eigenlijk?”. Door deze vraag sta je in alle drukte stil bij het feit dat je écht verhuisd bent en dat het geen vakantie meer is.

Van tevoren hadden wij ons voorgenomen om de eerste drie weken maar eens rustig de tijd te nemen om alles te regelen en even te landen. Wij hebben beide tot de laatste dag voor ons vertrek nog gewerkt, dus wij hadden ons voorgenomen te beginnen met zon, zee en strand.

“Helaas” is dit er niet van gekomen, wij hadden beide direct heel veel zin om te starten met BrightMinds. Dus wij zijn begonnen met het inschrijven van BrightMinds, ontwerpen van logo’s en LinkedIn aanpassen. Wij laten onze innovatieve ideeën de vrije loop, creëren en verfijnen onze propositie en voeren hele interessante gesprekken met bedrijven en ondernemers op het eiland. En uiteraard, discussiëren wij hier en daar een beetje met elkaar. Met andere woorden, ondernemerschap.

Dus als ik de vraag moet beantwoorden, wat heeft deze stap mij tot nu toe gebracht?

Dan is mijn antwoord op dit moment, heel veel plezier. Het Creëren, Ontwerpen, Innoveren en bouwen aan BrightMinds geeft heel veel energie! En uiteraard vieren wij de kleine successen die wij dagelijks boeken. En dan helpt de omgeving met prachtige zonsondergang (zie foto) heel erg om dit gevoel verder uit te vergroten!